| Lude Asocijacije | |
|
|
|
Àóòîð | Ïîðóêà |
---|
Rene Super Administrator

Áðî¼ ïîðóêà : 122 Localisation : Serbia/Šid Registration date : 26.09.2006
 | Íàñëîâ: Re: Lude Asocijacije Fri Sep 29, 2006 5:29 am | |
| Kakva reklama za drogu??? E nisi postavio reè, zato moram ja da je postavljam Štampaè? | |
|
 | |
Andjelina Andjeo foruma

Áðî¼ ïîðóêà : 128 Age : 34 Localisation : Niš Registration date : 27.09.2006
 | Íàñëîâ: Re: Lude Asocijacije Fri Sep 29, 2006 11:48 am | |
| Štampaè - slika
drvo? _________________ Po oštrici noža je hodala, u paklu tom svoj je raj našla. Ne vezuj se za ono što ne možeš da ostaviš! Ne osetiš kada se navikneš, sve boli i ne znaš da prekineš...
| |
|
 | |
GakunGak The Kenjutsu Student

Áðî¼ ïîðóêà : 286 Age : 34 Localisation : wtalk.org Registration date : 27.09.2006
 | Íàñëîâ: Re: Lude Asocijacije Fri Sep 29, 2006 12:09 pm | |
| Drvo - starost Tepih???  _________________ Deleted for security reasons...
| |
|
 | |
Rene Super Administrator

| Íàñëîâ: Re: Lude Asocijacije Fri Sep 29, 2006 2:06 pm | |
| E našao si koju æeš reè staviti Tepih- pokriva pod Avion??? | |
|
 | |

Áðî¼ ïîðóêà : 286 Age : 34 Localisation : wtalk.org Registration date : 27.09.2006
 | Íàñëîâ: Re: Lude Asocijacije Fri Sep 29, 2006 7:56 pm | |
| Avion - brzina, 9-11, visina, uzbudjenje. Konj?  _________________ Deleted for security reasons...
| |
|
 | |
Rene Super Administrator

| Íàñëîâ: Re: Lude Asocijacije Fri Sep 29, 2006 9:50 pm | |
| Životinja, pametna...
Èovek? | |
|
 | |
Andjelina Andjeo foruma

| Íàñëîâ: Re: Lude Asocijacije Fri Sep 29, 2006 10:52 pm | |
| Životinja, inteligentna Šalim se... Èovek - inteligencija Igra (u smislu: ples) _________________ Po oštrici noža je hodala, u paklu tom svoj je raj našla. Ne vezuj se za ono što ne možeš da ostaviš! Ne osetiš kada se navikneš, sve boli i ne znaš da prekineš...
| |
|
 | |

| Íàñëîâ: Re: Lude Asocijacije Fri Sep 29, 2006 11:44 pm | |
| Ples - zavodjenje na dzentlmenski nacin.
Pecina. _________________ Deleted for security reasons...
| |
|
 | |
Andjelina Andjeo foruma

| Íàñëîâ: Re: Lude Asocijacije Sat Sep 30, 2006 10:42 pm | |
| Peæina - Veliko i mraèno mesto za skrivanje od opasnosti...
Kiša? _________________ Po oštrici noža je hodala, u paklu tom svoj je raj našla. Ne vezuj se za ono što ne možeš da ostaviš! Ne osetiš kada se navikneš, sve boli i ne znaš da prekineš...
| |
|
 | |

| Íàñëîâ: Re: Lude Asocijacije Sat Sep 30, 2006 11:43 pm | |
| Kisa...... Da vidim.... Dvoje trce u mraku po kisi drzeci se za ruku. Stizu do njene kuce i uzurbano ulaze unutra. On i ona mokri do gole koze. I stoje jedno naspram drugog. Gledaju se u oci. On joj prilazi, stavlja svoje ruke na njena hladna ramena, i jednim potezom ruke svaci joj haljinu. Ona zadrhta. Znala je sta ce biti... Onda spusta svoje ruke okko njenog struka i privlaci je prema sebi. Podize desnu ruku, stavlja je na njen mokri vrat i ljubi je strasno.Tog trenutka mu se prepustila, znala je da je pobjedjena. Osvojio ju je. Ljubio ju je strasno. Usne, vrat, svuda... Osjecao je njen miris zenstvenosti koji mu je probudio sva cula. A ona... Ona je osjecala svaki njegov dodir na njenoj goloj kozi. Njegov snazan dodir. Dodir muskarca. I znala je da ce mu veceras dati svoje tijelo. I hoce da to uradi na pravi nacin. Rukama mu je zgrabila kosulju, odvukla ga i bacila na svoj kauc. On, iznenadjen takvom agresivnoscu, zastade... A onda je skinuo kosulju. To je bilo ulje za vatru. Krenula je prerma njemu, bez stida, bez straha. Svojim rukama prolazila mu je kroz kosu i poljubila ga. Jako njezno. A onda sve jace. I jace. Divlje. Strasnije. Htjela ga je. Zeljela ga je, makar tu jednu noc. I zgrabila ga je za glavu, pogledala pravo u oci i rekla: "Veceras sam samo tvoja". I bila je samo njegova. Ljubila je njegove ruke, njegove grudi. On je samo gledao i nije shvatao kako to da njegova drugarica, koja je do danas bila stiidljivo nevinasce postala takva tigrica. Ali nije ga bilo briga. Samo je mislio o tome kako je on tu sad, sa njom. I to mu je bilo dovoljno. I zato je uzeo u svoje narucje i vodio ljubav sa njom do duboko u noc. Zaspali su zajedno. Ona u njegovom narucju. Na njegovim grudima, dok joj je on njezno gladio kosu i ljubio je. Njezno. Ovo sam smisljao u realnom vremenu dok sam pisao, od kad sam vidio tvoj predlog. Ako hoces punu verziju i nastavak, javi. Trebace mi dan-dva dok detaljno napisem pricu, a znam da je komponujem da bude zanimljiva masu... @Rene: Nadam se da nisam previse u off topic... Pare? _________________ Deleted for security reasons...
| |
|
 | |
Rene Super Administrator

| Íàñëîâ: Re: Lude Asocijacije Sat Sep 30, 2006 11:59 pm | |
| Pare - su obicna govna zbog kojih izbijaju razni ratovi
Hrana? | |
|
 | |

| Íàñëîâ: Re: Lude Asocijacije Sun Oct 01, 2006 12:01 am | |
| LAME. Zaboravio si predlog, + koristi cenzuru, moramo da budemo kultruni, zar ne... Drugo, ko je zapocinjao ratove, gledaj zavjere na moj forum... XXX??? [Znas dobro na sta mislim: Vin Diesel.]  _________________ Deleted for security reasons...
| |
|
 | |
Rene Super Administrator

| Íàñëîâ: Re: Lude Asocijacije Sat Oct 21, 2006 5:54 pm | |
| XXX To je moja najomiljenija Serija i film a i crtani  TV? | |
|
 | |
Andjelina Andjeo foruma

| Íàñëîâ: Re: Lude Asocijacije Sat Oct 21, 2006 6:04 pm | |
| TV: Umirem od dosade i nemam šta da radim osim toga... Škola?  _________________ Po oštrici noža je hodala, u paklu tom svoj je raj našla. Ne vezuj se za ono što ne možeš da ostaviš! Ne osetiš kada se navikneš, sve boli i ne znaš da prekineš...
| |
|
 | |

| Íàñëîâ: Re: Lude Asocijacije Sat Oct 21, 2006 8:10 pm | |
| - Andjelina ::
- TV: Umirem od dosade i nemam šta da radim osim toga...
Škola?  Death Row! [Za neupucene, to je najmaximalnije osiguran zatvor za najzesce teroriste koji ne gledaju sunce....  ? P.S. Nove slike vrlo uskoro stizu...  _________________ Deleted for security reasons...
| |
|
 | |
Andjelina Andjeo foruma

| Íàñëîâ: Re: Lude Asocijacije Sat Oct 21, 2006 9:24 pm | |
|  - iznenadjenost i zaèudjenost plišana igraèka (zeka, meda...) ? _________________ Po oštrici noža je hodala, u paklu tom svoj je raj našla. Ne vezuj se za ono što ne možeš da ostaviš! Ne osetiš kada se navikneš, sve boli i ne znaš da prekineš...
| |
|
 | |

| Íàñëîâ: Re: Lude Asocijacije Sat Oct 21, 2006 9:48 pm | |
| Moj dalmatinac, imam ih oba [pravi i plisani...] Igraona? P.S. Dopunjene slike & pise se prica...  _________________ Deleted for security reasons...
| |
|
 | |
Sponsored content
 | Íàñëîâ: Re: Lude Asocijacije  | |
| |
|
 | |
| Lude Asocijacije | |
|